UX & UI design

En bra UX och UI design ger en god användarupplevelse av er hemsida eller applikation. Apparenza skapar användarflöden och prototyper som tydliggör det tänkta utseendet och funktionaliteten.

UX design

Design av användarens upplevelse

Förutom en tilltalande design påverkas upplevelsen av en hemsida eller applikation av hur väl den är anpassad för användarens behov. Löser produkten användarens förväntade problem? Är den utformad korrekt för de tilltänkta användarna? Vilket intryck vill vi ge användaren?

Från skiss till färdig produkt

Genom att definiera dessa punkter kommer utformningen av produkten bli enklare, Apparenza hjälper er med den processen. Tillsammans arbetar vi fram en kundresa och användningsområde för er hemsida eller applikation för att peka ut användarnas behov och hur vi kan tillfredsställa dem på bästa sätt.

UI design

Design av gränssnittet

Apparenza tar fram design för er hemsida. Oavsett om det är en helt ny webb som ska byggas eller om det är en design som ska tillämpas på en befintlig grund. Vi börjar med ett möte där ni beskriver era önskemål. I flera iterationer tar vi sedan fram wireframes och utförliga mockups för att ta oss fram till det färdiga konceptet.

Ramverk för komponenter

Genom att standardisera och implementera er grafiska profil i gränssnittet tydliggör vi hur er applikation ska se ut, hur den ska fungera och hur den kommunicerar med användaren. Apparenza arbetar med verktyg för att ta fram prototyper som ger er en bra bild av hur den färdiga produkten kommer att bli genom att fram ett designsystem eller en s.k. style guide som redogör för alla komponenters utseende och funktion.