Media

Foto, bild och video av hög kvalitet är ett effektivt media för att presentera företag och produkter, inte minst i sociala media. Tillsammans med välproducerad musik och rätt ljudkvalitet ger det ett underhållande helhetsintryck.

Bild

Fotografi

Vältagna bilder finns i otal att köpa för en relativ billig peng. Och ibland är dessa användbara. Men likväl som egentagna fotografier behöver de anpassas för att skapa rätt intryck och känsla som passar er företagsprofil. Egna bilder och fotografier har ett större värde i er marknadsföring. Apparenza tar delvis egna bilder men anpassar även era bilder och nya för bästa kvalitet.

Illustration och grafik

Apparenza hjälper er dessutom med att ta fram illustrationer för informativ grafik och dekoration. Dekorativ illustration för att komplettera er grafiska profil och illustrationer för alla ändamål, t.ex. beskrivningar av processer och infographics.

Ljud

Produktion av ljud och musik

Behöver ni en jingle till en reklam- eller informationsfilm? Då hjälper Apparenza er ta fram originalmusik som passar både längden och känslan av er film. Originalmusik kommer aldrig riskera krocka med konkurrenter och ger en värdefull extra effekt för ert budskap.

Mix och mastering 

En bra mix- och masteringprocess kommer skilja er från mängden. I mixen fördelas instrument, eventuell röstinspelning och effekter för att harmonisera och ge bästa möjliga ljudbild. Slutprocessen att skapa en s.k. master ger mixen den slutliga touchen och anpassar ljudet för rätt typ av uppspelning, t.ex. radio, sociala media eller streaming-tjänster.

Video

Videoproduktion och klippning

Apparenza skapar färdiga videoproduktioner utifrån ert inspelade material. Klippning med anpassade övergångar som inkluderar er grafiska profil och ger rätt känsla. Ni får även hjälp med att ta fram klipp i rätt längd för att passa de kanaler som videon ska publiceras i.

Animation

Vill ni producera snygga animationer av grafiska element eller kanske just er logotyp för att skapa ett starkare intryck? Apparenza hjälper er med att ta fram en kort vinjett eller inkludera animationer i längre filmer.