Om

Apparenza drivs och ägs av mig, Eddie Persson.
Under de senaste 25 åren har jag arbetat med design, formgivning, profilering, produktion och media på både reklambyråer och marknadsavdelningar hos företag i olika branscher.

Lite historia

Med all den erfarenhet som jag lyckats samla på mig under åren skapade jag Apparenza som en fokuspunkt för kreativa uppdrag. Oavsett typen av media ni är verksamma inom så äger Apparenza den tekniska kunskapen för att skapa högsta möjliga kvalitet och intryck på era kunder.

Verksamheten består vanligtvis av att erbjuda små och medelstora företag enskilda uppdrag och efter behov även längre projekt, frilansuppdrag och konsultverksamhet.

Apparenzas kontaktnät består av tryckerier, fotografer och andra leverantörer som alla är lika måna om att ge sina kunder bästa tänkbara resultat. Mitt högsta mål är alltid att ni ska bli nöjda med er leverans och jag strävar alltid efter överlägsen kvalitet och prissättning.

Läs mer om mina erfarenheter i min resumé på eddiepersson.com och varmt välkomna med era uppdrag!

Typer av uppdrag

Apparenza tycker om att få hjälpa nya företag som vill etablera sig med ett tydligt och originellt utseende. Men små som stora företag är väldigt välkomna.

Utöver rent kommersiella branscher känns det extra roligt att få vara en del i projekt som handlar om utbildning, hälsa, omvårdnad, samhällsfunktioner och uppdrag för viktiga ideella organisationer.

Kan man marknadsföra vilka typer av tjänster och produkter som helst? Ja, säger jag. Men ska man det?

Apparenza åtar sig inte uppdrag som inkluderar marknadsföring av, eller digitala och fysiska produktioner för tobak och casinospel.