Illustration & formgivning

Apparenza har lång erfarenhet av att arbeta med illustration, design och formgivning för både digitala och tryckta media. Schematiska och pedagogiska illustrationer för utbildning och presentationer, logotyper specifikt anpassade för er verksamhet, broschyrer, annonser och mycket mer. Nedan ser ni några få exempel på vad ni kan få hjälp med.

Annonskampanjer

Enstaka annonser har sällan stor effekt på kunder, men om tidningar är ert bästa media för att marknadsföra era produkter är en annons bättre än ingen. Dock kan det vara effektivt att ta fram ett koncept för en hel annonskampanj som kan fungera i många olika format och typer av tidskrifter. Apparenza hjälper er med anpassade annonser för både dagspress och magasin. Förutom det utseendemässiga arbetet vet Apparenza vilka de tekniska krav som råder för att ert varumärke ska se rätt ut i form, färg och bild.

 

Banners

Koncept för banners eller annonser för webb och andra digitala media i alla standardformat är vardagsmat för Apparenza.

 

Logotyper

En väl utformad logotyp blir hjärtat i er marknadsföring. Apparenza har lång erfarenhet av att ta fram logotyper för kunder i många olika typer av branscher. Tillsammans tar vi fram en logotyp som bli en symbol för er företagsidé, tone-of-voice och tar hänsyn till de marknadsföringskanaler ni väljer att använda.

 

Illustrationer

Schematiska bilder, snygga diagram, illustrationer av processer eller andra grafiska element för olika ändamål? Bring it on!