Om Apparenza

Apparenza drivs av mig, Eddie Persson.

Jag har arbetat i ca 18 år med reklam och grafisk formgivning i alla typer av media. Under åren har jag varit anställd på både reklambyråer och marknadsavdelningar hos företag i olika brancher. Jag tycker det är lika roligt att helhjärtat arbeta inhouse med ett varumärke som att sprida glädje med mindre uppdrag för flera företag.

Med all den erfarenhet som jag lyckats samla på mig under åren skapade jag Apparenza som en fokuspunkt för visuella uppdrag. Oavsett typen av media ni vill få ert företag att synas i så äger Apparenza den tekniska kunskapen för att skapa högsta möjliga kvalitet och intryck på era kunder.

Verksamheten består vanligtvis av att erbjuda små och medelstora företag enskilda uppdrag och efter behov även längre projekt, frilansuppdrag samt konsultverksamhet.

Apparenzas kontaktnät består av tryckerier, fotografer och andra underleverantörer som alla är lika måna om att ge sina kunder bästa tänkbara resultat.

Mitt högsta mål är alltid att ni ska bli nöjda med er leverans. Överlägsen kvalitet och prissättning är minst lika viktigt.

Varmt välkomna med era uppdrag!

© 2018 Apparenza
+46 706 110 256  |  info@apparenza.se

© 2018 Apparenza
+46 706 110 256
info@apparenza.se