Webbdesign

Design av en webb eller webbdesign? Det går att väga in lite olika betydelser i detta. Apparenza skapar ett utseende för er hemsida efter era önskemål men hjälper er även ta fram koden för utseendet med grundläggande HTML och CSS kod.

Responsiv webbdesign

För att skapa maximal tillgänglighet och konvertering för ert företag behövs en hemsida som är tillgänglig på kundens villkor. I den vanliga datorn; laptopen eller arbetstationen, smartphones och surfplattor. Apparenza utgår alltid från ramverk skapade för hemsidor som använder responsiv design.

 

webb-standard

 

 

Användarvänlighet med WordPress

En hemsida som är användarvänlig för både er och era besökare. Apparenza arbetar med WordPress som grund för era hemsidor vilket innehåller ett gränssnitt som är lätt att hantera vid uppdateringar av hemsidan. WordPress uppdateras ständigt, är licensfritt och på så sätt även ett mycket kostnadseffektivt ramverk för hemsidor åt små och medelstora företag. WordPress har stöd för webshop med betalningslösningar som ni själva väljer som till exempel Klarna, DIBS, Paypal, med flera.

 

Design

Apparenza arbetar med att ta fram design för er hemsida oavsett om det är en helt ny webb som ska byggas eller om det är en design som ska tillämpas på en befintlig grund med möjlighet att påverka utseendet som till exempel en webb shop, WordPress sida eller en annan webb med inbyggt CMS.

Vi börjar med ett möte där ni beskriver era önskemål. I flera iterationer tar vi sedan fram wireframes och utförliga mockups för att ta oss fram till det färdiga konceptet.

 

Tillämpning av design

Om ni behöver ser Apparenza även till att ni får alla de grafiska byggstenar och den kod som behövs för att skapa den grafiska funktionaliteten hos er webb. Den färdiga designen bryts ner till grafiska byggstenar och CSS- samt övrig nödvändig kod.

Välkommen med era idéer och önskemål!

Ring 070-611 02 56 eller maila info@apparenza.se